Els plats típics del nostre poble són:

  • Arròs amb fesols blancs i card (Arrós amb fresols)
  • Cuit amb pilotes.
  • Faves amb ou i embotit.
  • Mintxo amb verdura (bledes).
  • Paella mixta.
Els dolços típics del nostre poble:

  • Coca a ametles.
  • Sospirs.
  • Mones i tonyes.
  • Pastisos amb moniato.
  • Ametlats.
  • Carquiñoles.
Us deixem a continuacion algunes de les nostres receptes.
Arròs Caldós a Fesols, Cards i Naps

Arròs Caldós a Fesols, Cards i Naps

Ingredients 200 g de fesols blancs posats en remull el dia anterior 400 g de garreta de porc; 1 mà de porc: 100 g de cansalada sense salar 4 botifarres de ceba 1 blanc 4 naps xicotets 350 g d'arròs Safrà i sal. Preparació   Col·locar els fesols en olla al foc amb...

Mintxos

Mintxos

Ingredients Aigua Sal Oli Farina Mullador Preparació   Es posa l'aigua a bullir amb sal. Escalda la farina amb aqueixa aigua i es pasta amb una mica d'oli. Es deixa reposar mitja hora. Es fan les boletes per als minxos i aplanan formant un cercle. Es passen per...

On menjar
Bar L´Era

Bar L´Era

Direcció:  Carrer de l'Era, 16, 03518 Bolulla Telèfon: 965881528 Email Pàgina web     Mès informació

Aumentar tamaño
Contraste

Pin It on Pinterest

Share This